#inventorsday

Of de energieprijzen gaan blijven stijgen? Waarschijnlijk wel. De vraag is hoe wij daar vanuit de bouwsector op reageren. Eén ding is duidelijk: het is tijd voor een duurzame energieswitch. We zijn dan ook best trots vandaag op #inventorsday aan te kondigen dat wij die switch kunnen mogelijk maken.

Dat doen we met SEDS, een collectief verwarmingssysteem voor energieneutraal wonen. Het innovatieve opzet wist ook minister voor energie Tinne Van der Straeten helemaal warm te maken.

Wat is SEDS precies

Seds is een innovatief systeem dat collectieve wooneenheden voorziet van sanitair warm water en seizoensgebonden comforttemperatuur. Van studies ter plaatse, tot installatie, monitoring en onderhoud achteraf. En dat met een vaste prijs op maandbasis en maximum aan comfort.

hero image full

Het grootste voordeel? We doen het allemaal op een futureproof en energie-efficiënte manier waardoor u zeker bent van de laagste TCO in de markt. Een zorgeloze investering die zichzelf terugverdient.

 

Vergelijkbaar nieuws

Energiefactuur verlagen met SEDS

Verlaag de energiefactuur van je nieuwbouwproject met SEDS

Het valt niet te ontkennen, de energieprijzen blijven maar stijgen en dat merken steeds meer mensen aan hun energiefactuur. Huis-, tuin- en keukentips om je verbruik te doen dalen zijn vaak druppels op een gloeiende plaat. Ben je op zoek naar een structurele en duurzame oplossing die je energiefactuur significant doet dalen? Maak kennis met SEDS.

Artikel lezen
BREEAM & SEDS

BREEAM & SEDS: een ideale match

Bij nieuwbouwprojecten staat duurzaamheid meer dan ooit centraal. Een BREEAM certificaat maakt van jouw project het boegbeeld van duurzaamheid.
Maar een hoge BREEAM score behalen is makkelijker gezegd dan gedaan. Het vergt inspanningen tijdens elke stap van het bouwproces, en zelfs daarna nog. SEDS (Sustainable Energy Distribution System) is er om daarbij te helpen.

Artikel lezen
Peak shaving

Peak shaving voor CO₂ -neutraal wonen

Ons energieverbruik varieert sterk gedurende de dag. Die wisselende netbelasting zorgt voor een hoge CO₂-uitstoot. Daarom worden netkosten sinds begin 2022 berekend op basis van je piekverbruik in plaats van je algemene energieverbruik. De vraag is dus: hoe kunnen we energiepieken vermijden zonder aan comfort in te boeten? SEDS realiseert het dankzij slimme peak shaving.

Artikel lezen