#inventorsday

Of de energieprijzen gaan blijven stijgen? Waarschijnlijk wel. De vraag is hoe wij daar vanuit de bouwsector op reageren. Eén ding is duidelijk: het is tijd voor een duurzame energieswitch. We zijn dan ook best trots vandaag op #inventorsday aan te kondigen dat wij die switch kunnen mogelijk maken.

Dat doen we met SEDS, een collectief verwarmingssysteem voor energieneutraal wonen. Het innovatieve opzet wist ook minister voor energie Tinne Van der Straeten helemaal warm te maken.

Wat is SEDS precies

Seds is een innovatief systeem dat collectieve wooneenheden voorziet van sanitair warm water en seizoensgebonden comforttemperatuur. Van studies ter plaatse, tot installatie, monitoring en onderhoud achteraf. En dat met een vaste prijs op maandbasis en maximum aan comfort.

hero image full

Het grootste voordeel? We doen het allemaal op een futureproof en energie-efficiënte manier waardoor u zeker bent van de laagste TCO in de markt. Een zorgeloze investering die zichzelf terugverdient.

 

Vergelijkbaar nieuws

Collectieve verwarming: wat is de goedkoopste optie?

Met SEDS willen we energieneutraal wonen mogelijk én toegankelijk maken. Daarom moet het systeem dus vooral ook betaalbaar zijn. Of beter nog, goedkoper dan eender welk systeem op de markt. In deze blog vergelijken we verschillende collectieve verwarmingssystemen. Komt SEDS als goedkoopste uit de test?

Artikel lezen
BREEAM & SEDS

BREEAM & SEDS: een ideale match

Bij nieuwbouwprojecten staat duurzaamheid meer dan ooit centraal. Een BREEAM certificaat maakt van jouw project het boegbeeld van duurzaamheid.
Maar een hoge BREEAM score behalen is makkelijker gezegd dan gedaan. Het vergt inspanningen tijdens elke stap van het bouwproces, en zelfs daarna nog. SEDS (Sustainable Energy Distribution System) is er om daarbij te helpen.

Artikel lezen
Buffertank met zonnepanelen

Verwarmen met een buffervat

Om de energieprestaties van nieuwbouwprojecten te verbeteren, moeten we optimaal gebruik maken van hernieuwbare energie. Al is er één probleem: de piekmomenten van energieverbruik en natuurlijke energieproductie vallen niet samen. Om dit verschil op te vangen en comfort én energie rendement te garanderen, maakt SEDS gebruik van buffervaten.

Artikel lezen