#inventorsday

Of de energieprijzen gaan blijven stijgen? Waarschijnlijk wel. De vraag is hoe wij daar vanuit de bouwsector op reageren. Eén ding is duidelijk: het is tijd voor een duurzame energieswitch. We zijn dan ook best trots vandaag op #inventorsday aan te kondigen dat wij die switch kunnen mogelijk maken.

Dat doen we met SEDS, een collectief verwarmingssysteem voor energieneutraal wonen. Het innovatieve opzet wist ook minister voor energie Tinne Van der Straeten helemaal warm te maken.

Wat is SEDS precies

Seds is een innovatief systeem dat collectieve wooneenheden voorziet van sanitair warm water en seizoensgebonden comforttemperatuur. Van studies ter plaatse, tot installatie, monitoring en onderhoud achteraf. En dat met een vaste prijs op maandbasis en maximum aan comfort.

hero image full

Het grootste voordeel? We doen het allemaal op een futureproof en energie-efficiënte manier waardoor u zeker bent van de laagste TCO in de markt. Een zorgeloze investering die zichzelf terugverdient.

 

Vergelijkbaar nieuws

Collectief Warmtenet werking

Een collectief warmtenet als duurzame energieverdeling

Een steeds terugkomend probleem is de verwarming en opwekking van sanitair warm water in collectieve woonsystemen. De steeds beperktere plaats voor CV ketels en rookgasafvoeren en de bewustwording dat uitstap uit fossiele brandstoffen toch wel zeer waarschijnlijk wordt voor de gebouwen die nu gebouwd worden, maakt dat de individuele ketel stilaan tot het verleden behoort. Een collectief warmtenet biedt hier de oplossing.

Artikel lezen
SEDS banner - Hybride Warmtepomp

Hybride warmtepomp: kiezen voor de toekomst?

Dé vraag die heel veel mensen zich vandaag de dag stellen: hoe kan ik mijn woning zo budgetvriendelijk en duurzaam mogelijk verwarmen? Een hybride warmtepomp kan de oplossing bieden, zeker in combinatie met een energieneutraal warmtesysteem als SEDS.

Artikel lezen
BREEAM & SEDS

BREEAM & SEDS: een ideale match

Bij nieuwbouwprojecten staat duurzaamheid meer dan ooit centraal. Een BREEAM certificaat maakt van jouw project het boegbeeld van duurzaamheid.
Maar een hoge BREEAM score behalen is makkelijker gezegd dan gedaan. Het vergt inspanningen tijdens elke stap van het bouwproces, en zelfs daarna nog. SEDS (Sustainable Energy Distribution System) is er om daarbij te helpen.

Artikel lezen