Veelgestelde vragen

Met SEDS brengen we een volledig nieuwe manier van collectief verwarmen op de markt. Logisch dus dat je nog vragen hebt. Hier beantwoorden we alvast een aantal veelgestelde vragen.

FAQ’s

In welke gebouwen kan SEDS worden gebruikt?

SEDS kan tijdens de ruwbouwfase worden geïntegreerd in elk nieuwbouwproject vanaf 15-17 wooneenheden.

Hoe implementeer ik SEDS in bouwtekeningen?

Het SEDS-systeem bestaat uit een brononafhankelijke plug-and-play unit. Concrete informatie over hoe je de SEDS-unit kan integreren in je ontwerptekeningen? Neem contact met ons op. Dan bekijken we samen hoe SEDS het verschil kan maken voor jouw project.

Vanaf hoeveel appartementen is SEDS rendabel?

SEDS is de meest rendabele oplossing voor residentiële gebouwen vanaf 15-17 wooneenheden.

Waarom zou ik meer betalen voor een woning met SEDS?

Correct, de aankoopprijs van een woning met een SEDS-unit ligt hoger dan die van een gelijkaardige woning met een conventioneel verwarmingssysteem.

Waarom je dan toch voor SEDS zou kiezen?
Omdat het een eenmalige investering is die zichzelf snel terugbetaalt.
Zelf opgewekte energie, zorgt voor een verminderde afhankelijkheid van de energiemarkt. Vervolgens zorgt een slim, zelflerend systeem voor een optimale energie-efficiëntie. Zo brengt SEDS meer comfort en minder kosten.

Tot slot zijn energieprestaties steeds vaker een doorslaggevende factor bij het kiezen van een nieuwe woning. Een woning met SEDS-unit is dus ook interessant als investeringsvastgoed.

Kan SEDS worden aangesloten op het warmtenet?

Ja.
SEDS is een hybride en brononafhankelijk verwarmingssysteem. Het kan worden aangesloten op elke energiebron. Grijs en groen, nu en in de toekomst. Dat maakt SEDS volledig toekomstbestendig en klaar voor de opmars van groene energie.

Stond jouw vraag er niet bij?

Mail je vraag naar info@seds.be, we sturen je zo snel mogelijk een antwoord.