SESCO lp illustration desktop
SESCO lp illustration mobile

Duurzame energieoplossing voor vastgoedinvesteerders, projectontwikkelaars en particulieren

SEDS ESCo is een duurzame energieoplossing voor vastgoedinvesteerders, projectontwikkelaars en particulieren. SEDS ESCo biedt de financiering, dimensionering en het onderhoud aan voor de SEDS-oplossing gedurende een periode van 25 jaar. Hierdoor kunnen vastgoedinvesteerders, projectontwikkelaars en particulieren zich concentreren op hun kernactiviteiten terwijl SEDS ESCo de verantwoordelijkheid neemt voor de energievoorziening van hun projecten.

Hoe werkt SEDS ESCo?

De SEDS-oplossing werkt via een ESCo-contract met drie delen:

1

Capaciteitsvergoeding

Is een lening die de installatie over 25 jaar financiert.

2

Operationele bijdrage

omvat het onderhoud, de keuringen en full omnium voor de installatie, zodat particulieren gedurende de hele levensduur van de installatie zorgeloos kunnen genieten van hun duurzame energieoplossing.

3

Verbruiksvergoeding

wordt berekend op basis van het werkelijke verbruik van de installatie, gemeten via calorietellers. Dit betekent dat de eindklant of particulier een semi-vaste maandelijkse vergoeding betaalt voor zijn of haar energievoorzieningen.

SEDS ESCo ondersteunt ook VME’s (Verenigingen van Mede-Eigenaars) bij de facturatie en verdeling van de kosten, zodat de installatie zonder zorgen kan worden gebruikt.

Voordelen SEDS Esco

SEDS ESCo biedt voordelen voor zowel projectontwikkelaars en vastgoedinvesteerders als particulieren die op zoek zijn naar duurzame energieoplossingen.

ESCO voor projectontwikkelaars en vastgoedinvesteerders

SEDS ESCo neemt de verantwoordelijkheid voor de energievoorziening van projecten, waardoor investeerders geen grote initiële investeringskosten hebben en krediet en rente kunnen besparen.

Met de ESCo-oplossing kunnen investeerders voldoen aan de Europese regelgeving voor het verminderen van de CO2-uitstoot en kostenbesparingen realiseren.

SEDS ESCo biedt mogelijkheden voor kostenbesparing door middel van energie-efficiëntie. Dankzij de SEDS-oplossing kan er efficiënter worden omgegaan met energie en kunnen investeerders hun energierekening drastisch verminderen.

Een gebouw dat is uitgerust met groene energieoplossingen is aantrekkelijker voor potentiële huurders en kopers, wat kan leiden tot een hogere bezettingsgraad en een hogere huurprijs.

ESCO voor particulieren

Particulieren hoeven geen grote initiële investeringskosten te maken voor de installatie van de SEDS-oplossing. SEDS ESCo neemt de verantwoordelijkheid voor de financiering en het onderhoud van de installatie gedurende 25 jaar.

Dankzij de SEDS-oplossing kunnen particulieren hun energiekosten drastisch verminderen. Door het gebruik van warmtepompen, energieopslag en energiebeheer kan er efficiënter worden omgegaan met energie.

Met de SEDS-oplossing kunnen particulieren bijdragen aan een duurzamere toekomst door het verminderen van de CO2-uitstoot en het gebruik van duurzame energiebronnen.

SESCO lp illustration desktop 2
SESCO lp illustration mobile 2

Kortom

SEDS ESCo biedt voordelen voor zowel investeerders als particulieren die op zoek zijn naar duurzame energieoplossingen.

Investeerders kunnen kosten besparen, voldoen aan regelgeving en de waarde van hun vastgoed verhogen, terwijl particulieren kunnen genieten van lagere energiekosten en bijdragen aan een duurzamere toekomst zonder grote initiële investeringskosten. SEDS ESCo biedt dus een duurzame en groene energieoplossing voor de vastgoedsector en particulieren, waarbij we de verantwoordelijkheid nemen voor de financiering, dimensionering en het onderhoud van de installatie gedurende 25 jaar. Hierdoor kunnen vastgoedinvesteerders, projectontwikkelaars en particulieren zich concentreren op hun kernactiviteiten terwijl ze bijdragen aan een duurzamere toekomst en hun energiekosten verminderen.

Maak een afspraak

    Door het formulier in te dienen gaat u akkkoord met ons privacybeleid.

    Submit