iStock 1308625218 scaled

Werken bij SEDS

Een koolstofneutrale toekomst creëren, dat kunnen we niet alleen. Het vereist een heel team van ambitieuze en gemotiveerde mensen.

iStock 1308625129 scaled

Solliciteer vandaag, werk voor de toekomst

Samen werken we aan een innovatieve oplossing, die inzet op leefbaarheid voor mens en planeet. Net zoals energie meer is dan verwarmen, is SEDS meer dan een job. Het is dé plaats bij uitstek om jezelf uit te dagen en nieuwe vaardigheden op te pikken. Het is jouw kans om een verschil te maken, nu en in de toekomst.

iStock 1308625129 scaled

Vacatures

Vacature Productiemedewerker

WAT GA JE DOEN? Als productiemedewerker bij SEDS ben je een belangrijke schakel in het productieproces! Jij gaat samen met het team aan de slag om de SEDS unit te monteren en vorm te geven. Iedereen heeft daarin zijn verantwoordelijkheid. Een job waarbij je weet waar je aan toe bent en aan het einde van […]

Solliciteren

Vacature Projectcoördinator

Als projectcoördinator ben jij als een soort adelaar die boven projecten vliegt om het overzicht te bewaken en erachter te komen wat er nog allemaal moet gebeuren. Je houdt van afwisseling. Je bewaakt deadlines met je leven. Jij weet precies wie, wat, wanneer en hoe en staat als project coordinator in nauw contact met met […]

Solliciteren

Heb je geen job gevonden die bij jou past?

Je kunt nog steeds solliciteren. Stuur je CV en we nemen contact op wanneer er een nieuwe positie vrijkomt.

Solliciteren
  • Logo B&R Bouwgroep
  • Logo 03 Shift
  • Logo Esta-advies

Connecties leggen bij 3 grote bouwbedrijven

SEDS is ontstaan uit een samenwerking tussen B&R Bouwgroep, 03 Shift en Dipar V (onderdeel van Thys bouwprojecten). Het project zelf is erg jong, maar werd ontwikkeld door mensen die weten van aanpakken. Een job bij SEDS biedt dus niet alleen zekerheid, maar is ook een uitgelezen kans om contacten te leggen binnen 3 grote bouwbedrijven.

Helemaal warm gemaakt voor een job bij SEDS?

Bekijk onze vacatures, en maak het binnenkort ook warm bij anderen.